Skip to main content

Surveillance­dienst: Proactieve Veiligheid en Toezicht

De mobiele surveillancedienst van Beveiligings Organisatie Mennega biedt een scala aan diensten, variërend van alarmopvolging tot planmatige controles. Onze surveillanten staan continu in verbinding met de centrale meldkamer van ons beveiligingsbedrijf, waardoor zij op elk gewenst moment kunnen worden opgeroepen of zelf om ondersteunende hulp kunnen vragen.

Directe Communicatie met de Centrale

Dankzij geavanceerde communicatieapparatuur en direct contact met de centralisten van de meldkamer, kan onze surveillancedienst direct actie ondernemen. Onze surveillantvoertuigen zijn uitgerust met telecommunicatie, datacommunicatie en navigatiesystemen voor efficiënte en effectieve operaties.

Bijdrage aan Algemene Veiligheid

Het surveilleren door onze surveillancedienst draagt aanzienlijk bij aan de algemene veiligheid. Onze surveillanten houden toezicht, waken over, observeren en zorgen voor een veilige omgeving. Het doel is om in een vroeg stadium (dreigende) onregelmatigheden te signaleren, waardoor we proactief kunnen handelen. Onze surveillanten denken preventief en zijn in staat om gevaren en risico’s te verkleinen, of nog beter, te voorkomen.

Dienstenpakket van Onze Surveillancedienst

  • Openings- en Sluitinspecties: Controleren van de veiligheid bij het openen en sluiten van uw locatie.

  • Brand- en Sluitrondes: Inspectie van brandveiligheidsmaatregelen en sluitingsprocedures.

  • In- en Externe Veiligheidsinspecties: Grondige inspecties om potentiële veiligheidsrisico’s te identificeren en aan te pakken.

  • Key/Holding Services: Beheer van sleutels en toegangscontrole voor uw locatie.

  • Visitaties: Controle en screening van personen en voertuigen voor een veilige omgeving.

Werkgebied: Provincies Drenthe, Groningen en Friesland

Wij zijn voornamelijk actief in Noord-Nederland, in de provincies Drenthe, Groningen en Friesland, waardoor we snel ter plaatse kunnen zijn voor uw surveillancediensten.

Neem Contact Op Voor Meer Informatie

Wilt u meer weten over onze surveillancediensten en hoe wij kunnen bijdragen aan de veiligheid en beveiliging van uw locatie? Neem dan vandaag nog contact op met Beveiligings Organisatie Mennega. Wij staan klaar om u te voorzien van advies en oplossingen op maat.