Skip to main content

Bewaking: Uw Partner in Veiligheid

Bij Mennega Beveiliging is bewaking een essentiële discipline binnen ons bewakings- en beveiligingsbedrijf. Wij zijn uw uitstekende partner als het gaat om verschillende vormen van bewaking, waaronder:

Maatwerk voor Iedere Opdracht

Wij begrijpen dat elke situatie uniek is en vereist daarom maatwerk als het gaat om bewaking. Onze bewakers worden uitgebreid gescreend door het ministerie van Justitie en zijn allemaal volledig gediplomeerd. Met jarenlange ervaring in verschillende disciplines van de branche, kunnen wij de kwaliteit leveren die u als opdrachtgever wenst.

Deskundigheid en Kwaliteit

Bij Mennega Beveiliging staat deskundigheid en kwaliteit centraal. Wij onderhouden persoonlijk contact en werken nauw samen met onze opdrachtgevers. Hierdoor zijn we in staat om iedere opdracht tot een goed einde te brengen en hoge kwaliteit te waarborgen. Elke situatie vergt een deskundige en kritische kijk op de gewenste beveiliging, en dat is precies wat u van Beveiligings Organisatie Mennega kunt verwachten.

Werkgebied: provincies Drenthe, Groningen en Friesland

Wij zijn voornamelijk actief in Noord-Nederland, in de provincies Drenthe, Groningen en Friesland, waardoor we snel ter plaatse kunnen zijn voor de bewaking van uw locatie of bedrijfspand.

Onze Diensten

Evenementenbeveiliging

Onze ervaren bewakers zorgen voor een veilige omgeving tijdens evenementen van elke omvang, met oog voor de behoeften van uw gasten en de locatie.

Objectbeveiliging

Van bedrijfspanden tot particuliere woningen, wij bieden professionele objectbeveiliging om uw eigendommen te beschermen tegen ongewenste indringers.

Horecaportiers

Onze horecaportiers zorgen voor een veilige en gastvrije sfeer in uw horecagelegenheid, met oog voor de veiligheid van uw gasten en personeel.

Bouwbeveiliging

Bij bouwprojecten is veiligheid van groot belang. Onze bewakers zorgen voor een veilige omgeving en bescherming van uw materieel en bouwplaats.

Portiers- en Receptiediensten

Met onze professionele portiers- en receptiediensten zorgen we voor een gastvrije en veilige entree bij uw bedrijf of evenement.

Winkelsurveillance

Wij bieden winkelsurveillance om diefstal en fraude te voorkomen, waardoor u met een gerust hart kunt focussen op uw winkelactiviteiten.

Samenwerken voor Uw Veiligheid

Kortom, bij Mennega Beveiliging bieden we meer dan alleen bewaking. We zijn uw partner in veiligheid, altijd klaar om samen te werken aan een veiligere omgeving voor u, uw bedrijf en uw evenementen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze bewakingsdiensten uw veiligheidsdoelen kunnen realiseren.