Skip to main content

Schoolbeveiliging

Onderwijsinstellingen hebben de verantwoordelijkheid ervoor te zorgen dat leerlingen en medewerkers veilig in en om het schoolgebouw kunnen verblijven, werken en leren. Kinderen verdienen een veilige omgeving om in te leren en dus ook een veilige school.

Moderne schoolbeveiliging

Het beschikken over de traditionele schoolconciërge is tegenwoordig niet meer voldoende om een veilige school te garanderen. Daarom is het ook mogelijk om een schoolconciërge versterking te bieden. Hiervoor zijn onze beveiligingsbeambten uitermate geschikt. Deze professionals houden altijd oog op alle beweging en activiteit door de scholieren zodat een veilige omgeving voor de kinderen en medewerkers altijd blijft gewaarborgd.

Specialist in omgang met jongeren

Beveiligers van Beveiligings Organisatie Mennega kunnen meer. De beveiligers kunnen ook hulp bieden bij de toegangscontrole of andere schoolactiviteiten. De beambten weten hoe om te gaan met jongeren en scholieren. Een goede en juiste benadering van de groep is belangrijk om een vertrouwensband met ze te creëren, iets wat de beveiligers van Beveiligings Organisatie Mennega meer dan onder de knie hebben.

Schoolbeveiliging op maat

Beveiligings Organisatie Mennega kan eventueel ook beveiligers incidenteel bij evenementen of piekmomenten op school inzetten. Voor een plan op maat is een eerste gesprek vaak verhelderend.

Wij werken voornamelijk in de provincies Drenthe, Groningen en Friesland.