Skip to main content

Het bedrijf

Wij zijn een jong en dynamisch familiebedrijf, dat al meer dan 20 jaar actief is in het noorden van Nederland, voornamelijk in de provincies Drenthe, Groningen en Friesland.

Groot of klein, wij zoeken graag samen met u naar een totaaloplossing voor uw bedrijf.
Wij helpen u persoonlijk en kijken samen hoe we u het beste van dienst kunnen zijn. Hebben we dat eenmaal gevonden, dan zoeken wij ook de mensen die daarbij passen. Al onze mensen zijn volledig gediplomeerd, gecertificeerd en geaccrediteerd. Daarbij zijn ze ook nog in het bezit van een geldig EHBO en AED diploma. Onze mensen worden gescreend door Justitie.

Ons motto: De juiste persoon op de juiste plek. Kwaliteit, menselijkheid en klantgerichtheid zijn onze motto’s. Wat u van beveiliging verwacht, leveren wij op maat!

Wat doen wij?

Daarover kunnen we kort zijn; Preventief werken! Voorkomen is immers nog altijd beter dan genezen. Waar en wat we doen, leest u hieronder.

We zijn actief op de volgende plaatsen:

Scholen, winkels, evenement terreinen, bedrijven, verzorgingstehuizen, objectbeveiliging, calamiteiten, hotels, campings, bouwterreinen, industrieterreinen, gemeente, instellingen en Uw bedrijf/instelling.

Met de volgende diensten:

Toegangscontrole, registratie van personen, mobiele surveillance, portiers-/receptiedienst, openen en sluiten, veiligheidsrondes, verzuimregistratie, EHBO + AED, camerabewaking (evt. sensoren), conflictbeheersing, visiteren, sleutelbeheer, brand en sluitrondes en verkeersregelaar.