Skip to main content

Evenementen beveiliging

Door een uitgebreide screening van onze beveiligers door het ministerie van Justitie, is Beveiligings Organisatie Mennega de ideale partij voor evenementen beveiliging. Persoonlijk en deskundig bieden wij u de service die u mag verwachten voor het beveiligen van uw evenement.

Maak u geen zorgen om de veiligheid

Of het nu gaat om evenementen beveiliging van grote of kleine evenementen, wij bieden altijd een oplossing op maat. Wij zorgen voor de veiligheid van uw concert, sportevenement of (bedrijfs)feest, zodat u met een gerust hart kunt aansturen op een goed verloop van het evenement. Wij werken voornamelijk in de provincies Drenthe, Groningen en Friesland.

Weet waar u aan toe bent

Voor iedere gelegenheid kunnen wij de juiste beveiligers inschakelen die uitermate goed zijn opgeleid en voor u klaar staan op de momenten dat u dat wilt. Middels een efficiënte en heldere werkwijze weet u precies wat u aan onze beveiligers heeft.

Maak de juiste keuze

Besteed vandaag nog de evenementen beveiliging uit aan ons beveiligingsbedrijf en ontvang de informatie die u nodig heeft bij het maken van de juiste keuze. Wij zijn telefonisch bereikbaar en via het contactformulier op deze website.