Skip to main content

Gastheren in Horeca: Professionele Beveiliging voor elke Gelegenheid

Bij Beveiligings Organisatie Mennega bieden wij een scala aan diensten en producten op het gebied van horecabeveiliging, speciaal ontworpen om de veiligheid en gastvrijheid van uw horecagelegenheid te waarborgen.

Onze Diensten en Producten

  • Horecaportier: Onze ervaren horecaportiers zijn het visitekaartje van uw horecagelegenheid. Ze zijn in staat om een gastvrije sfeer te creëren terwijl ze tegelijkertijd de veiligheid van uw gasten en personeel waarborgen.

  • Metaaldetectie Apparatuur: Voor extra veiligheid bieden wij metaaldetectie apparatuur aan, zodat u snel en efficiënt verdachte voorwerpen kunt detecteren.

  • Toegangssystemen: Met onze geavanceerde toegangssystemen kunt u de toegang tot uw horecagelegenheid eenvoudig beheren en controleren.

  • BHV Trainingen: Wij bieden BHV (Bedrijfshulpverlening) trainingen aan voor uw personeel, zodat zij adequaat kunnen reageren op noodsituaties.

  • Kogel- en Steekwerende Vesten: Voor maximale veiligheid van uw personeel bieden wij kogel- en steekwerende vesten aan.

  • Bedrijfsprocesbeveiliging: Wij bieden op maat gesneden beveiligingsoplossingen om uw bedrijfsprocessen te beschermen tegen ongewenste incidenten.

Op Maat Gesneden Beveiligingsdiensten

Wij begrijpen dat elke horecagelegenheid uniek is en een specifieke uitstraling nastreeft. Daarom leveren wij op maat gesneden beveiligingsdiensten en producten die perfect passen bij de sfeer en uitstraling die u wenst.

Voordelen van Onze Gastheren

  • Professioneel Voorkomen: Onze gastheren zorgen voor een professioneel en gastvrij voorkomen van uw horecagelegenheid, terwijl ze tegelijkertijd de veiligheid waarborgen.

  • Deskundige Training: Onze horecaportiers zijn allemaal in het bezit van de benodigde diploma’s en worden regelmatig getraind in gespreks- en overnametechnieken, zodat zij altijd adequaat kunnen handelen in verschillende situaties.

  • Flexibiliteit: Wij bieden ook de mogelijkheid om eigen gekwalificeerd personeel te behouden en toch te voldoen aan alle voorwaarden gesteld door het Ministerie van Justitie.

Werkgebied: Provincies Drenthe, Groningen en Friesland

Wij zijn voornamelijk actief in de provincies Drenthe, Groningen en Friesland, waardoor we snel ter plaatse kunnen zijn voor uw horecagelegenheid.

Neem Contact Op Voor Meer Informatie

Wilt u meer weten over onze horecabeveiligingsdiensten en hoe wij kunnen bijdragen aan de veiligheid en gastvrijheid van uw horecagelegenheid? Neem dan vandaag nog contact op met Beveiligings Organisatie Mennega. Wij staan klaar om u te voorzien van advies en oplossingen op maat.