Skip to main content

Brand- en Sluitronden: Voorkom Inbraak en Brandgevaar

Bij Beveiligings Organisatie Mennega voeren onze beveiligers brand- en sluitronden uit als laatste controle- en inspectieronde door uw bedrijf of organisatie. Tijdens deze rondes volgen wij nauwkeurig de instructies die met u zijn afgesproken.

Doel van Brand- en Sluitronden

  • Inbraakpreventie: De beveiliger inspecteert alle ruimtes op mogelijke insluipers en afgeplakte sensoren. Open ramen en deuren worden afgesloten om inbraakgevoelige situaties te voorkomen.

  • Brandveiligheid: Controle op smeulende sigaretten, niet uitgezette fornuizen, koffiezetapparaten, gasbranders en andere potentiële brandhaarden. Daarnaast worden vluchtroutes gecontroleerd, nooddeuren en -verlichting, brandmeldinstallaties en aanwezigheid van blusmiddelen.

Proactief Handelen

Bij constatering van onregelmatigheden informeert de beveiliger direct de betreffende instanties en schakelt het alarmsysteem in. Een heldere rapportage met alle details en bijzonderheden wordt opgesteld na elk bezoek.

Sluitbegeleiding op Maat

Naast de brand- en sluitronden bieden wij ook sluitbegeleiding aan, waarbij wij samen met u het pand op een veilige manier achterlaten. Neem contact met ons op via het contactformulier op deze website voor meer informatie.

Werkgebied: Provincies Drenthe, Groningen en Friesland

Wij zijn voornamelijk actief in de provincies Drenthe, Groningen en Friesland, waardoor we snel ter plaatse kunnen zijn voor uw brand- en sluitronden.

Kies voor Preventieve Veiligheid

Kies voor Beveiligings Organisatie Mennega voor betrouwbare brand- en sluitronden die bijdragen aan de veiligheid en beveiliging van uw locatie. Neem vandaag nog contact op voor een afspraak of meer informatie.